Iklan

Never let me go!!!

Never let me go

Love me much, too much
If you let me go
Life will lose its touch

What would I be
Without you?
There’s no place for me
Without you

Never let me go
I’d be so lost if you went away
There’d be a thousand hours in a day
Without you, I know

Because of one caress
My world was overturned
At the very start
All my bridges burned
By my flaming heart

You’d never leave me, would you?
You couldn’t hurt me, could you?
Never let me go, never let me go
Never, never, never
Let me go

Because of one caress
My world was overturned
At the very start
All my bridges burned
By my flaming heart

You’d never leave me, would you?
You couldn’t hurt me, could you?
Never let me go, never let me go
Never, never, never let me go

ya ini dia salah satu lagu yg gw denger di Java Jazz 2011 tapi yang nyanyi adalah Roy Hargrove… tumben si pemaen terompet ini mau nyanyi.. dan pas gw denger lyricnya beuuuhhh dahsyat magic!!!! emang dah bisa banget orang jaman dulu bikin lagu… romantis dan ga cheesy deh kedengerannya… so sweet. lagu ini sebelumnya yg gw tau di bawain sama Jane Monheit… versinya keren juga. lirik yang mengena di gw itu bagian “I’d be so lost if you went away, There’d be a thousand hours in a day” kesannya emang gombal tapi denger cara nyanyi-nya… dahsyat!!! you should hear this song deh…. coba aja ya denger di Youtube versi jane Monheitnya  http://www.youtube.com/watch?v=Xy8fGZZnDLo

enjoy the song and cheers for all the lover out there

Uncategorized

Iklan

Acha Salim View All →

Full time Producer & Announcer, Part Time MC, musician & Lover, Soon to be Husband :D

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: